Pogledajte naš novi sajt Bureau Veritas Quality College

Novo!

BVC d.o.o, Beograd, nakon uspešnih 5 godina rada na tržištima Srbije, Crne Gore i Makedonije,pripremio je novi razvojni program u oblasti obuke i treninga pod nazivom Quality College, koji počinje sa radom od 1.1.2016 godine.

Moto našeg novoga programa “Mi učimo Vas, vaše auditore i  Vaše konsultante”  biće naš podsticaj i Misija koju želimo da ostvarimo zajedno sa Vama.

Šta je Quality College?

Program novih usluga BVC d.o.o Beograd, koji će našim klijentima omogućiti, da pored usluga sertifikacije proizvoda i sistema i drugim programa ispitivanja usaglašenosti proizvoda i usuga, najsavremenije metode i tehnike i aktuelne programe raznih vidova obrazovanja i unapređenja kompetentnosti.

Quality College je nastao integracijom i predstavlja nastavak rada jedne od najpoznatijih edukatikavnih programa u regionu Euroquality Group, sa 25 godišnjim iskustvom pod vođstvom Vladimira Simića, IRCA i PECB registrovanog auditora i trenera, sa medjunarodnom reputacijom i iskustvom.

Quality College predstvalja program široke palete edukativnih aktivnosti uključujuči kurseve, workshopove - radionice i Webinare i to javnog i in-house karaktera. Tu ćete siguno pronaći nešto za svakoga od Vas, imajući u vidu i Vaše lične i pojedinačne potrebe i potrebe razvoja Vaših organizacija.

Quality College ima za cilj da Vam omoguči da u pogledu obuka i treninga budete u potpunosti u trendu svih zahteva i sadašnjih i budućih Vaših razvojnih programa.

 

Šta ćete tu naći?

Naš novi program uključuje programe obuke i raznih oblika treninga

·         programe za sve vrste proveravača  i ocenjivača

·         programe za Top menadžment i lidere

·         programe za eksperte koji žele da se upoznaju i steknu posebna znanja i specifičnih oblasti

·         programe za sve kategorije Vaših zaposlenih

·         prograne za sve Vaše potrebe sticanja novih znanja i veština, nadogranju i refrešing potreban za sve Vaše razvojne programe

·         klasične programe obuke ali i najsavremenije online i Webinare u varijantama javnih ili in-house

·         i na kraju svakako, razvoj i specijalnih obuka i treninga prema Vašim specifičnim potrebama.

 

Pogledajte naš novi sajt Bureau Veritas Quality College

 

 

Ovaj sajt koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ovog sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.