Roba široke potrošnje

 

Bureau Veritas radi sa prodavcima i proizvođačima potrošačkih proizvoda širom sveta da bi mogli da ocene koliko su njihovi proizvodi i procesi u okviru zakonskih normi i koliko su usklađeni sa zahtevima kvaliteta i osobina. Mi testiramo proizvode, pregledamo robu, ocenjujemo fabrike, sprovodimo specifične revizije, edukujemo i obučavamo osoblje. Naša proaktivna rešenja u lancu snabdevanja pomažu našim klijentima da bolje upravljaju rizicima, štite svoje brendove, smanje troškove i vreme potrebno da se pojave na tržištu.

Testiranje , revizija, inspekcija i rešenja za lanace snabdevanja

Odeljak Bureau Veritas-a koji se bavi robom široke potrošnje predstavlja svetskog lidera u osiguranju kvaliteta i usklađenosti sa normama i standardima koji se pruža potrošačima od strane proizvođača, distributera i trgovaca.

Svojim prisustvom na teritorijama sa najvećim proizvođačima i trgovcima svuda u svetu, naša rešenja pomažu kompanijama koje se bave proizvodnjom, distribucijom i prodajom da unaprede: kvalitet proizvoda, sigurnost i usklađenost, fleksibilnost u proizvodnji, brzi izlazak na tržište, profitabilnost i brending u okviru celog lanca snabdevanja.

Ovaj sajt koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ovog sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.